Kontakta oss

Hej! Vi vill ha din input. Produktidéer, feedback, funderingar eller frågor? Skicka gärna ett mejl till oss så återkommer vi inom 48 timmar, oftast mycket snabbare!

Vanliga frågor & svar

Spåra ditt paket

Hur snabbt du får din beställning kan variera beroende på några saker, t.ex. din leveransmetod och leveransadress. Vi erbjuder flera olika fraktmetoder. Varje fraktmetod har sin egen hanteringstid/fördelar som du kan jämföra på vår fraktsida.

De flesta beställningar anländer inom 4-8 arbetsdagar.

OBS: Notera vänligen att små förseningar kan ske under juletider på grund av hög volym för fraktbolagen. Vi gör vårt bästa för att alla paket kommer fram så fort som möjligt.

Ja! Alla beställningar kommer att innehålla ett spårningsnummer. Det skickas automatiskt till din e-postadress. Du kan spåra din beställning direkt på vår webbplats genom att klicka här.

Om du har fått en e-postbekräftelse med ditt spårningsnummer betyder det att din beställning har skickats. Det kan ta 1-5 arbetsdagar att uppdatera spårningsnumret beroende på fraktbolag. Detta beror vanligtvis på hög ordervolym. Tack för ditt tålamod.

I allmänhet kan du ändra din leveransadress eller orderuppgifter inom 24 timmar. Se till att kontakta oss omedelbart med ditt ordernummer och den uppdaterade informationen. Ju mer information du lämnar, desto snabbare kan vi ändra din information. Även om vi inte kan garantera att vi får din beställning i tid innan den börjar behandlas, kommer vi att göra vårt absolut bästa för att göra de begärda ändringarna.

Tänk på att din beställning kanske redan har skickats. I så fall kan vi inte skicka dig en ny, så det är bäst att du kontaktar posttjänsten.

Så snart ditt paket har skickats kan du få ett e-postmeddelande som bekräftar att paketet har skickats. I e-postmeddelandet får du spårningsnumret för ditt paket och en länk till fraktbolagets webbplats.

Du kan också spåra din beställning genom att klicka här.

Om det uppstår problem med ditt spårningsnummer eller leveransen, vänligen kontakta kuriren direkt. Det kan ta 1-4 dagar innan spårningsinformationen visas. I vissa sällsynta fall kanske spårningsinformationen inte uppdateras men du kommer fortfarande att få din beställning. Kontakta oss efter den beräknade leveranstiden.

Kontakt

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Eller....

E-post: info@viktorias.com
Instagram: @viktoriasofficial
Facebook: @viktoriasofficial
Vi svarar inom 24 timmar.
Företagsadress: Karlavägen 18, 114 31, Stockholm, Sverige (Inte returadress, se vänligen returpolicy)