FAQs

Beställning

Vi ber om ursäkt! Wiktorias orderprocess är automatiserad för att distribuera produkter snabbt och korrekt. Vi kan inte ändra eller annullera beställningar eftersom de behandlas och skickas av vårt lager omedelbart.

Om du har beställt en vara som du vill returnera kan du påbörja en retur genom att klicka här.

Ja! Alla beställningar kommer att innehålla ett spårningsnummer. Det skickas automatiskt till din e-postadress. Du kan spåra din beställning direkt på vår webbplats genom att klicka här.

Om du har fått en e-postbekräftelse med ditt spårningsnummer betyder det att din beställning har skickats. Det kan ta 1-5 arbetsdagar att uppdatera spårningsnumret beroende på fraktbolag. Detta beror vanligtvis på vår höga ordervolym.

Du kan spåra din beställning genom att klicka här.

Så snart ditt paket har skickats kan du få ett e-postmeddelande som bekräftar att paketet har skickats. I e-postmeddelandet får du spårningsnumret för ditt paket och en länk till fraktbolagets webbplats. Du kan också spåra din beställning genom att klicka här.

Om det uppstår problem med ditt spårningsnummer eller leveransen, vänligen kontakta kuriren direkt. Det kan ta 1-4 dagar innan spårningsinformationen visas. I vissa sällsynta fall kanske spårningsinformationen inte uppdateras men du kommer fortfarande att få din beställning. Kontakta oss efter den beräknade leveranstiden.

Hur snabbt du får din beställning kan variera beroende på några saker, t.ex. din leveransmetod och leveransadress. Vi erbjuder flera olika fraktmetoder. Varje fraktmetod har sin egen hanteringstid/fördelar som du kan jämföra i kassan.

I allmänhet kan du ändra din leveransadress inom 24 timmar. Se till att kontakta oss omedelbart med ditt ordernummer och den korrekta adressen. Ju mer information du anger, desto snabbare kan vi ändra din information. Även om vi inte kan garantera att vi får din beställning i tid innan den börjar behandlas, kommer vi att göra vårt absolut bästa för att göra de begärda ändringarna.

Se till att du skriver "Brådskande: Ändra orderuppgifter" i ämnesraden. Alla andra titlar kan orsaka förseningar i leveransen av din beställning.

Tänk på att din beställning kanske redan har skickats. I så fall kan vi inte skicka dig en ny, så det är bäst att du kontaktar posttjänsten.

Vi beklagar verkligen att du inte har fått ditt paket ännu. När spårningsinformationen visar att paketet har levererats betyder det att det har levererats till den leveransadress som du angav till oss vid utcheckningen. Vänligen läs igenom alternativen nedan eftersom det kan hjälpa dig att hitta ditt paket.

A. Dubbelkolla din leveransadress.

Vi rekommenderar att du dubbelkollar den leveransadress du angav för att säkerställa att den är korrekt. Kontrollera att hemnumret och enhetsnumret (om tillämpligt) är korrekta.

Du kan kontrollera den leveransadress som angavs till oss vid utcheckningen genom att följa stegen nedan:

1. Logga in på ditt Viktorias-konto.

2. Klicka på den order som du inte har fått.

3. Granska leveransinformationen för att säkerställa att den angivna adressen är korrekt.

Observera att Viktorias inte kan hållas ansvarigt för felaktigt levererade paket om en felaktig leveransadress har angetts till oss. Kunden ansvarar för att all information som lämnas till oss vid utcheckningen är korrekt. Om du tror att ditt paket levererades till en felaktig adress, vänligen försök att komma i kontakt med de boende på den adressen för att se om de kan acceptera paketet för din räkning.

I annat fall kan du hålla ett öga på spårningsinformationen för att se om den uppdateras för att visa att paketet "returneras till avsändaren". Om så är fallet, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer så skickar vi gärna ett nytt paket till din avsedda adress.

B. Kolla med dina hushållsmedlemmar och dina grannar.

När ett paket levereras levererar de flesta transportörer det helt enkelt till den adress som anges på fraktsedeln, och inte nödvändigtvis till den mottagare som anges. Kontrollera därför med dina hushållsmedlemmar eftersom det finns en chans att någon annan kan ha tagit emot paketet för din räkning.

Vi rekommenderar också att du kontaktar dina grannar för att se om någon har tagit emot paketet åt dig.

C. Kontrollera din brevlåda och eventuella säkra avlämningsplatser i närheten av ditt hem.

I de flesta fall kommer transportören att ange på din spårningslänk var paketet levererades (en brevlåda, ytterdörren etc). Vi rekommenderar dock fortfarande att du kontrollerar alla möjliga områden där det kan ha levererats för att utesluta de andra alternativen.

Vad betyder säker avlämning? Säker avlämning avser alla platser runt ditt hushåll där ditt paket kan anses vara bättre dolt från förbipasserande av den person som levererar ditt paket. Kontrollera om paketet finns på din veranda, nära ditt garage och vid ingången till din bakgård.

D. För företag - kontakta säkerhetsvakten, postrummet och receptionen.

Om din leveransadress är till ett företag är det mycket troligt att paketet har levererats någon annanstans och/eller till någon annan. Kontakta postrummet, receptionen och säkerhetsvakten för att se om någon har tagit emot paketet åt dig.

E. För flerfamiljshus - kontrollera med säkerhetsvakten eller receptionen/conciergen.

I många fall levereras paketet till conciergen eller säkerhetsavdelningen. Vänligen kontakta byggnadens reception eller förvaltningskontor för att fråga om de har tagit emot ditt paket.

F. Kontakta ditt lokala postkontor.

Det finns en chans att ditt paket kan ha blivit kvarhållet på ett av dina lokala postkontor istället, trots att spårningen visar att det är "Levererat". Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lokala postkontor för att fråga om de har kvar ditt paket. Var noga med att du kontaktar numret till just det postkontoret, och inte transportörens allmänna supportlinje.

G. Vänta 24-48 timmar på att ditt paket ska levereras.

I sällsynta fall kan transportören markera paketet som levererat tidigare än det faktiskt är. Vänta 24-48 timmar tills ditt paket har levererats eller tills transportören gör en ny uppdatering.

Om du har gjort allt ovan och fortfarande inte har fått ditt paket, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer så hjälper vi dig gärna vidare.

Observera: Vi kan inte hållas ansvariga för paket där spårningsinformationen anger att paketet har levererats till din beställningsadress.

Om du tidigare har drabbats av borttappade eller stulna paket där du bor, rekommenderar vi att du får ditt paket levererat till en arbetsadress för att säkerställa att du får det på ett säkert sätt.

Ja, absolut! Du kan göra det genom att fylla i din adress som "faktureringsadress" och den adress du vill skicka din beställning till som "leveransadress" i kassan.

Betalning

Vi accepterar alla större kreditkort inklusive Visa, Mastercard, Visa Debit, American Express och Paypal. Vi erbjuder också lokala betalningsmetoder som Klarna, iDeal.

Vi tar inte emot checkar eller postanvisningar, men du kan köpa via Paypal om du är orolig för att ange dina kreditkortsuppgifter online. Klicka bara på knappen "Paypal" i kassan.

Du får omedelbart ett felmeddelande om det uppstår problem vid hanteringen av ditt kreditkort. Du har möjlighet att ange ett nytt kortnummer om detta inträffar. Se till att all din personliga information matchar den exakta informationen (namn, adress osv.) som är kopplad till ditt kreditkort. Om någon information inte stämmer kommer transaktionen inte att genomföras, eftersom vi har en mycket säker betalningsprocess. Om du är osäker kan du ringa ditt kreditkortsföretag för att verifiera den information som de har i sina register.

Kontrollera också att ditt kreditkort kan användas för internationella köp. Viktorias är ett Sverige-baserat företag. Du kan också prova att gå igenom den vanliga kassan eller PayPal-kassan som betalningsalternativ. Observera att vårt online-kassasystem inte tillåter att betalningar delas upp på två kort.

Om du inte har fått någon återbetalning ännu ska du först kontrollera ditt bankkonto och sedan kontakta ditt kreditkortsföretag. Det kan ta lite tid innan din återbetalning bokförs officiellt. Kontakta sedan din bank. Det tar ofta lite tid innan återbetalningen bokförs. Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, vänligen kontakta oss.

Annat

Vi återkopplar till dig inom 48 timmar, vanligen mycket snabbare. Vänligen säkerställ att du har mejlet rätt emailadress eller kontaktat oss via kontaktformuläret.

Klicka här för att kontakta oss.

Alla våra produkter säljs exklusivt via vår onlinebutik, vi har inga återförsäljare!

Kontakt

Heb je nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op via info@viktorias.com of klik op de knop hieronder.